Afrodiziac - Artfarm - Farmacia ta!

Mergeţi la conţinut

Menu principal:

Afrodiziac

Ghid terapeutic > Afecţiuni uro-genitale
 
 
 
manniphyt
Compoziţie:
Extracte din: frunze de damiana (Turnera aphrodisiaca), extract din rădăcină de ginseng chinezesc (Panax ginseng), extract total de ţelină (Apium graveolens), extract din scoarţa "copacului de potenţă" (Muira puama). Conţin alcool etilic de cereale 65% vol.
Sticle de 120 ml.

Manniphyt

Acţiune farmacologică:

Produsul fitoterapic MANNIPHYT combină 4 extracte de plante cu acţiune de tonic masculin, afrodiziac recunoscute în întreaga lume. Acţiunea ţelinei este uşor afrodiziacă şi de stimulare a glandelor sexuale şi a corticosuprarenalei, în ceea ce priveşte producerea de hormoni sexuali. Este un adjuvant în evitarea eşecurilor sexuale (dificultăţi de erecţie sau ejaculare precoce) şi totodată tonic general. Panax ginseng este o plantă cu proprietăţi revitalizante, antistres, creşte tonusul muscular. În sfera endocrino-sexuală stimulează producerea hormonilor masculini. Turnera aphrodisiaca, plantă originară din Mexic, Brazilia şi Antile, este tonic masculin, afrodiziac şi antiastenic, folosit în medicina populară din ţările de origine. Muira puama, numită şi copacul de potenţă, originară din Brazilia, este un vechi remediu pentru creşterea apetitului sexual, dar folosită şi în tratamentul reumatismului şi al neurasteniei.

Indicaţii:

Tonic masculin, afrodiziac, creşte potenţa sexuală, fitogeriatric (antiastenic, stimulent al memoriei). Este indicat ca revitalizant masculin în perioade cu expunere la stres, precum şi în tulburări de dinamică sexuală, mai ales în impotenţele psihogene, survenite ca urmare a surmenajului fizic sau intelectual, cele de origine vasculară sau endocrină.

Mod de administrare:

O linguriţă, în puţină apă, de 2 ori pe zi (la prânz şi seara).

 
Farmacia ArtFarm
SC ArtFarm SRL
Strada Străduinţei Nr.1
Bucureşti, Sector 4, 041776, România
Vodafone: 0725.892.402 / 037.11.45.122
Farmacie
Înapoi la conţinut | Înapoi la meniul principal