Homeopatie - Artfarm - Farmacia ta!

Mergeţi la conţinut

Menu principal:

Homeopatie


Homeopatia este o terapie holistă care are ca principiu de bază tratarea persoanei ca un întreg, nu doar simptomele bolii sale. Este o practică medicală non-agresivă și eficientă care a fost descoperită în Europa și se aplică de peste 250 de ani. Homeopatia se bazează pe principiul “cui pe cui se scoate”, formulat pentru prima dată în anul 1976, de medicul german Samuel Hahnemann, conform căruia o substanță administrată în doze mici poate vindeca o boală generată de folosirea în exces a aceleiași substanțe.

Remediile homeopate pot fi administrate sub formă de granule, globule sau picături. Cea mai des întâlnită formă este cea de granule homeopatice. Aceste granule se administrează cu jumătate de oră înainte sau după masă, sublingual până la dizolvare.

De reținut este că nu trebuie atinse cu mâna, iar după administrarea acestora este indicat ca timp de jumătate de oră pacientul să nu bea, să nu mănânce și să nu fumeze.

Se recomandă folosirea unei paste de dinți specială (Homeodent sau pastă cu echinaceea și cătină – Etera) și pe toată perioada tratamentului evitarea folosirii unor preparate care conțin mentă sau camfor. De altfel, se recomandă păstrarea flaconului la loc uscat și întunecos, ferit de mirosuri puternice.

În farmacie avem atât remedii unitare în diluțiile uzuale: CH 5, CH 7, CH 9, CH 15, CH 30, CH 200, cât și formule complexe care utilizează remedii homeopate.

 
 
Farmacia ArtFarm
SC ArtFarm SRL
Strada Străduinţei Nr.1
Bucureşti, Sector 4, 041776, România
Vodafone: 0725.892.402 / 037.11.45.122
Farmacie
Înapoi la conţinut | Înapoi la meniul principal